Linda leidis oma juurvil­japõllult ehtsad kallistavad porgandid.

Oktoobris alustasime pühapäevaste lastetundide­ga. Viimasel korral meis­terdasime tammetõrudest loomi.

16. oktoobril toimus meil kokakooli konkurss. Igaüks võis välja mõelda oma retsepti ja seda teistele pakkuda. Mõne salati tegi­me kohapeal valmis. An­neli ja Ada tulid Imaverest kohale ning Meeli, Malle ja Marjette Hermannist. Kõik olid tublid, kes valmista­sid oma toidu ja muidugi ka need, kes seda maitsma tulid. Mina võtan kindlasti oma menüüsse Meeli malai­siapärase salati eesti kompo­nentidega.

Siin see on:

300 gr värsket kapsast
1 õun
1 väiksem paprika
1 purk ananassitükke omas mahlas
1 sl toiduõli
poole sidruni mahl
soola, suhkrut maitse järgi

Komponendid tükelda­da, segada, lasta seista vä­hemalt 1 tund. Mida kauem seisab, seda paremini mait­seb.

Magustoiduks oleks hea ja kasulik süüa Malle ahju­õunu, mis on küpsetatud suhkru, kaneeli ja võiga ja mida võib pakkuda vanilli­kastmega.

Kuna praegu on käimas kampaania "Söö iga päev vähemalt viis peotäit puu- ja köögivilju päevas", andsime oma panuse selle täitmiseks.