Ega siis päris ehtne leibki küpsetamata jäänud. Selts­kond teotahtelisi perenaisi ja peretütreid vuras juba esmas­päeva pärastlõunal Olustvere poole leiba küpsetama.

Viktoriini tarbeks oli avatud terve nädala jooksul postkast, kuhu sai panna lehti õigete vastustega. Võitjad sel­gusid nädal hiljem ja autasuks oli vahva järjehoidja.

Klassijuhatajatunnis said pea kõik klassid teha loovtöö seoses leivanädalaga ja lisaks sellele vaadati ka harivat filmi „Kodune leivategu".

Suure üllatusena saatis Eesti Pagar meile kastitäie erinevaid leiva- ja saiasor­te. Suur aitäh Viljar Paidule! Degusteerimine toimus rah­vamaja saalis, kus õpilased pidasid ka mihklilaata, lusti ja rõõmu jagus küllaga.

Laste killud. Viktorya: „Leivanädal oli tore ja lisaks sellele sain teada, et samal päeval viiakse ka presiden­dilossi suur rukkileib ja pa­garitööstustes on lahtiste uste päevad. Mihklilaat oli ka põnev ning suupisted eri­nevate leivasortidega väga maitsvad." Madis- Mairold: „Mulle meeldis viktoriin, eri­ti auhind, milleks oli imeilus järjehoidja. Leivanädalalt jäi meelde, et 200 aastat tagasi võeti kasutusele rukis ja 75 aastat tagasi hakati küpseta­ma peenleiba ja seda me söö­me ka täna oma kodudes." Kasper pajatab: "Sain oma käes hoida raudkive, mille­ga vanasti teri hõõruti ning näitasin ka teistele õpilastele, milline näeb välja uhmer." Sirle lisas veel, et talle meeldis näidend ning ta sai teada, et leiva küpsetamine võtab aega 3 kuni 4 päeva.

Kokkuvõtteks võiks öelda, et igati õnnestunud ettevõt­mine ja suured tänud kaasa­aitajatele, toetajatele!