Kogukonna arengut toetavate noortealgatuste fond (NAF) viib läbi projektikonkursi noortekeskuse piirkonnas, Rõngu valla noortel on nüüd võimalus ennast projektikirjutamises ja elluviimises proovile panna. Aasta jooksul leiab aset 6 taotlusvooru ja korraga jagatakse ära ühele projektile 319,56 eurot. Järgmine taotlusvoor leiab aset juba 21. novembril. Projektide hindamiskomisjon koosneb neljast noortevolikogu liikmest ja noortekeskuse juhatajast. NAF taotlusvormi ja täpsustava informatsiooni leiab Rõngu noortevolikogu veebilehelt.

Veel tutvustatakse Rõngus noortele tööelu ja erinevaid ameteid, toimub noorte nõustamine (9 eriala tutvustamine, 10 tööelu tutvustavat tegevust). Aasta jooksul on Rõngu valla noortel võimalus osa võtta mitmest sündmusest näiteks karjääri-päevadest ja tööelu tutvustavatest ringreisidest. Novembri alguses leiab aset juba esimene karjääripäev, mille teemaks on motivatsiooni leidmine. Lisaks on lähiajal tulemas ka orienteerumismäng.

Antud projekti rahastamisallikad on pärit Euroopa Sotsiaalfondi kaasrahastusel elluviidavast programmist „Noorsootöö kvaliteedi arendamine". Toetust vahendab Eesti Noorsootöö Keskus.

Et mitte maha magada NAF taotlusvoore ja vahvaid tööelu tutvustavaid sündmusi, hoidke pilk peal Rõngu noortevolikogu veebilehel noortevolikogu.rongu.ee