Käima lähevad järjekordselt ka Tartumaa Sügismängud, mida korraldab Tartumaa Spordiliit. Sellel hooajal mängivad meie võrkpallitüdrukud Konguta võistkonnas, Rõngu valda esindavad Mailis Žirk, Bianca Mehine ja Riina Savisaar. Edu ja jõudu meie tüdrukutele!

Alates septembrikuust alustas Rõngu keskkooli spordihoones saalihoki trenn. Trenn toimub tänu Euroopa Sotsiaalfondi kompleksprojektile, mille kaudu Rõngu tegus noortevolikogu ja noortekeskus spordiringi käimalükkamiseks rahastuse said. Treeneriks on Tartu Maaülikooli professionaalne saalihokitreener Markus Mekk, kes treenib saalihoki alal meie noori esmaspäeviti ja kolmapäeviti. Rõngu noored on selle trenni väga hästi vastu võtnud ning keskeltläbi käib trennis 12 noort, mõnel päeval lausa 16, mis on väga hea tulemus. Noorte kommentaaridest on kostunud ainult kiidusõnad treeneri suunal, et treener on tegus ja tubli.

Lisaks on treenerile silma jäänud üsna mitu andekat mängijat, kellest võivad tulevikus kujuneda arvestatavad saalihoki mängijad. Jõudu treenerile ja jääme ootama kordaminekuid saalihoki vallas.

Mari-Liis Vanaisak