Selle aasta jooksu üldvõitja oli Freddy Freiberg, tüdrukutest oli kõige kiirem Raahel Poolakese. Võitjate autasustamine medalite ja diplomitega toimus aastapäeva aktusel. Olgugi, et tegemist polnud ümmarguse juubeliga, tähistasime kooli aastapäeva pidulikult hümni laulmise ja väikese kontserdiga, mille lapsed olid ette valmistanud õpetaja Allar Jakobsoni juhtimisel. Peale aktust sõi kogu koolipere sünnipäevakringlit.

Tänavune sünnipäev oli eriline selle poolest, et möödus esimene aasta kooli juurdeehituse valmimisest ja kogu hoone renoveerimisest. Eelmisel kooli aastapäeval saime hakata kogu koolimaja kasutama, see oli nagu juubelikink kooli 140ndaks aastapäevaks.

Esialgu oli kõik pisut võõras ja vajas sisseelamist, praeguseks oleme remonditud majaga juba harjunud ning see on saanud omaseks. Õpilased kiidavad ilusat maja, paljud vilistlased on öelnud, et tahaksid kooli tagasi tulla ja kahetsevad, et nende ajal maja nii kena polnud.

Ka meie külalised on kiitnud maja värvikust ja kodust tunnet, mis koolis valitseb. Me hoiame oma koolimaja hoolega, et see kestaks kaunina veel paljude kooli aastapäevadeni.

Tüdrukutest oli kõige kiirem Raahel Poolakese