Lisaks vallateedele on vald võtnud oma kohustuseks puhastada lumest ka taluteed kuni õuealadeni nendel taludel, kus elavad meie püsielanikud. Nimetatud tööde sujuvaks tegemiseks palume kõigil taluomanikel tähistada umbes 2 meetri kõrguste ja helkurmärgistusega varustatud tokkidega talude sissesõidud ja puhastada teed ühe meetri laiuselt teeservast ja kuni 4 meetri kõrguselt põõsastest ja puuokstest, sest muidu vajuvad nad lume raskuse all ja tekitavad kriimustusi lund lükkavatele traktoritele. Vald jätab endale õiguse märgistamata ja okstest puhastamata teid tehnikale tekkiva ohu korral lumest mitte lahti ajada.

Samuti tuleb võimaliku suurema lumesaju korral lume lükkamisega kaasneda võivate ebameeldivuste ära hoidmiseks märgistada teede vahetus läheduses asuvad ilupuud, suured kivid, postkastid ja muud esemed, mis võivad muidu kannatada saada. Arvestada tuleb ju asjaoluga, et lume lükkamine toimub enamasti varahommikuti talvises pimeduses või lumetuisus piiratud nähtavuse tingimustes.

Loodame seekord vastastikust mõistmist ja arvestada, et kõigi talviste tööde õigeaegseks ja korralikuks tegemiseks tuleb kasutada ka eelnevate raskete talvede kogemusi ja hoiduda kalli tehnika asjatust ohtu seadmisest.