Muusika ja tantsu vahel õhtu kaalukaima osana otsustasid koosviibinud kultuurimaja juhataja Laine Pedaja õhutusel luua oma klubi ja valisid selle eestvedajad. Laudades sedelitele kirja pandud kandidaatide seast valiti loodava klubi neljaliikmeline juhtkond. Valitute omavahelise kokkuleppe tulemusena sai klubi juhiks Ene Akkaja, tema asetäitjaks Juta Jalakas, kassiiriks Laine Õigus ja enda sõnul korrapidajaks Maie-Marie Tamm.

Esimese ettevõtmisena korraldab klubi koos kultuurimajaga 28. novembril kadripäeva, kuhu on mõistagi eelkõige oodatud maskides tulijad - sealhulgas ka meeskadrid. 10. detsembril korraldatakse kultuurimajas jõululaat, millest saadav tulu läheb Pedaja sõnul Mõisakülla annetuste toel kavandatava mulgi laste kujudegrupi valmistamiseks. Mõttes on ühendada terviseüritused veelgi läbimõeldumalt kultuuriüritustega, korraldada käsitöökuu, küpsetuskuu ja muid temaatilisi ettevõtmisi.

Ilmselt paarieurostest kuu liikmemaksudest hakatakse meeles pidama klubi liikmetest sünnipäevalapsi, katma külaliste vastuvõtuga seotud kulusid jne.

Kauane Mõisaküla kultuuritöötaja Laila Hakkaja tõi võrdluseks, et näiteks Raplas tegutseb mitte eakate, vaid eakaaslaste klubi. Kuidas hakata nimetama sarnast klubi Mõisakülas, kus vanim kaasalööja on koguni saja-aastane Salme Raiesmaa, noorimatel eluaastaid aga ligi poole vähem, kuhu on oodatud kaasa lööma nii terved kui ka puudeinimesed, jääb asjaosaliste endi otsustada. Head mõtted klubi nime ja edasise tegevuse osas on teretulnud kõigilt.

Mõisakülla klubi asutajate seas on ka neid, kes lõid kaasa eelmises kauaaegses populaarses eakate klubis „Kuldne sügis". See 1984. aastal loodud, ent nüüd juba aastaid hääbunud klubi liitis parimatel aastatel Alma Ilisoni eestvedamisel kuni seitsekümmet liiget.

„...Tule ikka, me kaaslaseks ole, usu, sõbrad sind ootavad siin..." - need read omal ajal Aino Pildi loodud „Kuldse Sügise" hümnist sobivad kindlasti juhtmõtteks ka uuele klubile.