„Kui esinemislusti ja tahtmist jätkub, aeg-ajalt ka järelkasvu tuleb, siis tantsib „Tantsulust" loodetavasti ka järgneva kümne või kahekümne aastapärast ja ehk kauemgi," arvas Raide.

„Laulan Sadala segakooris, mängin Kaitseliidu puhkpilliorkestris ja hiljuti ühinesin ka naisrühmaga. Nii on peaaegu kõik vabad õhtud sisustatud. Mitmekülgset kaasalöömist kultuurielus soosib ka abikaasa toetav ja mõistev suhtumine," ütles üks nooremaid tantsunaisi Liisa Katt.

„Meie kandi naisrühma on suuresti koos hoidnud Valve Raide oma energilisuse ja oskusliku juhendamisega , mis võimaldab ka keerulisemad tantsud edukalt selgeks saada," ütles kauaaegne tantsija Luule Väin, kes oli sünnipäeva tähistamiseks peotoidud valmistanud ja ka koduleiva küpsetanud. Luule tehtud koduleib on Tantsulusti naistele keha kinnitust ja rammu andnud ka pärast mitmetel esinemistel ja erinevatel koosviibimistel."

„Sadala naisrühm on üks kultuuriühendusi, tänu kellele hoitakse ja arendatakse maal rahvakultuuri ja kantakse pidulikel puhkudel sageli kirevaid ja kauneid rahvarõivaid," ütles sünnipäevakoosviibimisel Jõgeva maavanem Viktor Svjatõšev, kes tunnustas tänukirjaga rahvatantsukultuuri hoidmise eest naisrühma Tantsulust juhendajat Valve Raidet ja Aimi Arustet, rahvatantsukultuuri hoidmise ja toetamise eest Luule Väina, Tiina Ivaskit ja Pille Tutti.

„Sadala naisrühm tantsib peaaegu igal meie valla kultuurisündmusel või rahvalikul peol. Head tantsuoskust on tutvustatud mitmetes Eestimaa nurkades ja ka piiri taga. Kohalik omavalitsus püüab tantsu harrastavaid naisi võimaluste piirides ikka toetada. Samas paistavad Tantsulusti liikmed silma ka oskusega ise projekte kirjutada ja nende kaudu raha taotleda," lausus Torma vallavanem Riina Kull.

„Meie kandi kultuuritraditsioonid on alguse saanud ammustest aegadest, nende tänaseni püsimisel ja edasikestmisel on märkimisväärne osa naisrühmal Tantsulust. Naises, kes tantsib rahvatantsu, on piisavalt nii sisemist kui ka välist ilu ja piisavalt elujõudu. Sellised naised on rahvuskultuuri kandvaks jõuks," ütles sünnipäevapeo peakorraldaja Sadala Külade Seltsi juhatuse esimees ja Jõgevamaa rahvakultuurispetsialist Pille Tutt.

Sadala Külade Seltsi poolt on naisrühmale kingituseks uued tanud ja vööd, mille kättesaamist tuleb küll kuni tarviliku omaosalusraha saamiseni oodata.

Loomingulist külakosti tõid Sadala naisrühmale Laiuse naisrühm Meie Mari ja Torma naisrühm.