Direktor andis slaidikavas lühiülevaate 9. juunil 2010. aastal vastu võetud valitsuse algatatud põhikooli-ja gümnaasiumiseadusest, mis sätestab põhikooli ja gümnaasiumi õppekorralduse alused, õpilase ning vanema või eestkostja õigused ja kohustused, kooli töötajate õigused ja kohustused, kooli pidamise ja rahastamise alused ning kooli õppe-ja kasvatustegevuse üle teostatava riikliku järelevalve alused. Nimetatud seadusega saab tutvuda Haridus- ja Teadusministeeriumi kodulehel.

Hoolekogu esimees Ahti Rajasalu andis hinnangu hoolekogu tööle ja leidis, et viimasel aastal selle koosseisu töö eriti konstruktiivne ei olnud. Põhjuseid oli siin mitu: hoolekogu liikmete hõivatus muude tegevustega, direktori vahetus koolis jm. Härra Rajasalu soovis uuele valitavale hoolekogule jõudu ja rohkem töösse pühendumist kui nemad seda suutnud olid.

Uude hoolekogusse esitati lastevanemate hulgast viis kandidaati. Võttes aluseks hääletamistulemused, esitati Kaiu Põhikooli hoolekogu liikmeteks lastevanemate poolt Anneli Rohtla ja Marge Robam. Soovime neile jõudu ja häid mõtteid koolielu parendamiseks.