Ega toimetajal seda usku küll olnud, et seal enam kohvik avatakse, kuid ometi toimus 12. novembril väike ime - jälle avamispidu! Vana silt on maha võetud, uut veel ei olnud, aga võibolla praeguseks juba on. Nimi saab olema Rõõmuallikas, sama, mis poel samas majas.

Sundmüüki läinud maja ostis ära MTÜ Antikmisio, kohvikut peab OÜ Allikukoopa, mis rendib ruume nimetatud mittetulundusühingult. Sisuliselt on tegemist pereettevõtmisega, omanikud on Maris Kreem-Õigus ja Kalju Õigus. Nemad peavad ka samas hoones asuvat kauplust Rõõmuallikas. Kohviku tegevjuhiks on Maris, kellel sel alal rikkalikud kogemused. Ruumid remonditi oma jõududega, eesmärgiks kodusus ja hubasus. Seadmete muretsemiseks koostati projekt Eesti Töötukassale, mis ka rahuldati täies mahus. Kasumit saada nii pea ei loodeta, palju see maainimene ikka kohvikus käib. Põhirõhk pannakse läbisõitjatele ja turistidele, orienteerutakse rohkem lahjale alkoholile - peamiselt õllele, aga selle eest laias sortimendis. Hamba alla pakutakse erinevaid pannkooke ja pitsasid, valmistatud tellija silme all.

Kohvik on avatud teisipäevast pühapäevani kella kümnest kümneni, võimalik on tellida laudu või ruume suuremale seltskonnale.

Suitsetajatele hea uudis - on eraldi mugav suitsetamisruum, ei pea õues külma käes kügelema, kui suitsuisu peale tuleb.

Omanikel on palve - kui keegi midagi rohkemat sellest vanast hoonest teab või mõnda fotot omab, andku teada.

Kohvikuga saab ühendust võtta telefonil 52 58 099, varsti paigaldatakse ka lauatelefon.

Loodame, et uus allikas kaua rõõmsalt niriseb ja januseid kosutab.