Laupäevast alates toimub igal nädalavahetusel kuni aasta lõpuni SK Saarde kiiruslik tšempionaat joonejooksus ja sõudeergomeetri tõmmetes. Nende nädalavahetuste peaeesmärk on olla koos perega. Sportlikud saavutused on vähemalt korraldajatele teisejärgulised. Mõistagi on osalejatele nendel päevadel jõusaal tasuta kasutada.

Kõigi vahel, kes osalevad vähemalt neljal etapil, loositakse Saarde spordirahva tänupäeval 29.12.2011 Timex Zone Trainer kvaliteetne pulsikell ja noorematele (kuni 14-aastased) saalijalanõud Pärnu Kaubamajaka Sportlandilt. Esimesel võistlusnädalavahetusel pretendeeris nimetatud auhindadele 33 osalejat. Tutvu juhendiga põhjalikumalt MTÜ Spordiklubi Saarde kodulehel www.sksaarde.ee, kus ilmub ka jooksev paremusjärjestus.

Neljandat korda toimunud isadepäeva squash'iturniiri võitis Aldo-Kristjan Rattur. Tüdrukute parim oli Helen-Carol Sepp. Kokku osales viis tublit kuni 15-aastast noort. Mängud olid tasavägised. Võistluste peakohtuniku Eino Vaarala ideega korraldada selliseid noorteturniire tihedamini haakusid kõik kohalolnud. Noortega nõu pidades leidsime sobivaima aja olevat reede, pärast koolitundide lõppemist. Kaheksast etapist koosnev võistlussari hakkab esialgu kandma SK Saarde 2012 karikasarja nimetust ja esimene etapp toimub juba 25. novembril. Täpsem juhend kodulehel ja spordihoones. Vahest leidub Saarde vallas ettevõtja, kes soovib noortele (kuni 15-aastsed poisid ja tüdrukud) mõeldud võistlussarja toetada ning omanimelise võistluse saada? Anna endast märku!

Spordiaasta lõpetab neljandat korda toimuv Saarde Jõuluturniir. 26. detsembril kogunevad spordihoonesse squash'imängu harrastavad naised. Saarde naiste hulgas on squash populaarne mäng. Osalejaterohkust võistluste korraldamisel piirab vaid ühe mänguväljaku olemasolu. Võistlema soovijatele on seatud piiriks max 12 registreerujat.

27.-28. detsembril domineerivad spordihoones jalgpallurid. Esmakordselt toimuvad Jõuluturniiri raames jalgpallivõistlused noortele ja täiskasvanutele.

29. detsembril toimub sulgpallivõistlus. See on mõeldud kõigile ja seni on võimalik igaühel tulla spordihoonesse harjutama. Helistage administraatorile 449 2752 ja broneerige sobiv aeg.

Isadepäeva squash'iturniiril osalenute, Jõuluturniiri squash'i- ja sulgpallimängijate ning 8. jaanuaril toimuva meeste squash'iturniiril osalejate vahel loositakse samuti välja Pärnu Sportlandilt paar kvaliteetseid Mizuno saalijalanõusid. Soovin kõigile otsustamisjulgust.