Kuulujutte, et Raasikul lapsepuhkusele läinud perearsti asendaja purjutab, liikus tänavu sügisel varemgi. 6. oktoobril tundus aga perearstikeskust külastanud haigele, et arst käitub imelikult. Ta kutsus kohale valla sotsiaaltöö spetsialisti.
Politsei mõõtis joobe

Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Mihkel Loide ütles Harju Elule, et politsei sai teate sotsiaaltöö spetsialistilt, kes oli ilmselt mures patsientide heaolu pärast. Arstil mõõdeti alkomeetriga joove.

"Joobe täpset määra politsei välja anda ei saa, seda pole me ka varem teinud. Aga joove oli selline, mis annab tunnistust ikka enam kui ühe õlle joomisest," lisab Loide. Kohalikule politsenikule oli selline juhtum esmakordne ning ka laiemalt on arstidega juhtunud töö ajal purjutamised erandlikud.

Perearstidega on maakonnas muret olnud varemgi. Eelmise aasta veebruari esimestel päevadel avalikustas ETV saade "Pealtnägija", et Padise valla perearst Sergei Šikov on narkomaan. Lisaks varastati arstilt arvuti 1300 vallaelaniku terviseandmetega. Varsti pärast telesaadet andis doktor sisse lahkumisavalduse.

Loe pikemalt Harju Elust.