• 9. novembril toimus traditsiooniline algklasside mardijooks lasteaeda ja raamatukokku. I ja III klassi lapsed olid käiguga väga rahul.
  • 15. novembril osalesid meie neljanda ja viienda klassi poisid maakoolide meistrivõistlustel rahvastepallis, kus saavutati kolmas koht. Võidukas meeskonnas mängisid Evert Saarnak, Kaspar Merilaht, Marthen Tasalain, Holger Holland, Jarek Must, Riivo Klein, Caspar Lääne, Uku Lumiste ja Reiko Mengel. Võistlust jäävad meenutama karikas ja medalid.
  • 16. novembril oli koolis evakuatsiooniõppus. Kolmanda tunni alguses kostus ärev signaal ja klassidesse tungis suits. „Koolimaja põles". Lapsed ja õpetajad pidid kiirelt tegutsema ja jõudma tervena ohutusse kohta.
  • 23. novembril lõppes projekt „Kodukoha loodust avastamas". Viimase üritusena toimus õpilaskonverents koos vanematega. Kanti ette materjal uuritud taime kohta. Väljas olid laste tööd ja rikkalik pildimaterjal. Ettekannetega esinesid Kelli Järvoja, Keidi Tasalain, Caspar Lääne, Kaspar Merilaht, Marliis Miilimäe, Maritte-Greteliis Saks ja SiimLumiste. Ürituse lõpetas meeleolukas Kuldvillak. Tore, et kohale oli tulnud nii palju vanemaid!
  • Kadripäeval kostus väljast lõbusat laulu - koolimajja olid jõudnud väikesed kadrid.
  • Esmaspäeval süütasime koolimajas traditsioonilise advendiküünla. Kuulasime jõuluteemalisi luuletusi ning kuulutasime välja jõulurahu. Nüüd jääb üle veel hästi õppida, oodata päkapikke ja jõulupidu.
Vaikigu tuuled ja mässavad marud, kuulaku metsad ja avarad arud. Kuulaku kuu ja tähed ja päike, meile on jõudnud jõul!