Olen põline Võru linna poiss, elanud seal nüüd juba 55 aastat ja kõik minu töökohad on olnud seotud Võru linnaga.

Olete pikka aega töötanud kultuurivaldkonnas. Mis köidab Teid antud valdkonna juures?

Viimased 22 aastat olen olnud kultuuritööl Võru Maavalitsuses erinevate ametinimetuste all. Nende aastate jooksul on mind köitnud inimeste isetegemise rõõm. Ole Sa laulja, tantsija, pillimängija - Sa ikka leiad eneseväljendust ja väljaelamist. Maakonna laulu- ja tantsupeod, žanripeod, üleriigilised laulu- ja tantsupeod - kõik need on andnud hingerõõmu.

Olete saanud nüüd mõnda aega töötada antud ametikohal. Kas oskate välja tuua asjad, mis valmistavad teile teie töö juures suurt rõõmu ja mis on need asjad, mis kurvastavad?

Rõõmu valmistavad kõik need inimesed, kes käivad rahvamajas. Kõik nad jätkavad Vastseliina valla kultuuritraditsioone. See annab kindluse, et kultuurielu vallas ei hääbu. Rohkem ootan valla kultuuriüritustele külastajaid - kõik see on tehtud Teile.

Mis oleksid esimesed muudatused, mida läbi viia plaanite?

Oma iseloomult ei ole ma lammutaja. Tark ei torma ja seetõttu tasa ja targu. Sellele küsimusele võiks vastata aasta pärast. Kui just, siis taastada näitering ja segakoor.

Millisena näete asutust, kus hetkel töötate, 10 aasta pärast? Kuhu tahaksite jõuda?

Sellele on praegu väga raske vastata. Kindlasti rahvamajas kõik tegevused toimivad, maja on korras ja meile tahavad tulla erinevad esinejad üle Eesti.

Millega tegelete vabal ajal? Mis on Teie hobid?

Maavalitsus töötades jäi seda aega väheks aga loodetavasti saab jälle taastada kalal käimise.

Mõni soov või üleskutse vallarahvale!

Leia üles rahvamaja - me kõik ootame!