Septembrikuus käisime Kanepi Päästekomandos tutvumas päästjate töö ning päästetehnika ja -varustusega.

Komandopealik Raini Vaarask vastas meie küsimustele ja jagas tuleohutusalaseid nõuandeid. Vaatasime Jänku-Jussi multikat, proovisime pähe kaitsekiivreid ja uudistasime tuletõrjeautot. Ja võite vaid ette kujutada kui uhke ja tähtis tunne oli meil Kanepi alevikus tuletõrjeautos sõita, sireen saatjaks.

Tervise tähtsusest rääkisime tervisepäevadel, prügi sorteerimise vajalikkusest keskkonna väärtustamise päeval ja erinevatest ametitest ametimeeste päeval.

Isadepäeva tähistasime ikka koos isadega - sõime koos isadega maitsvat putru ja mängisime lustakaid mänge. Tore hommik oli. Aitäh isad, vanaisad, emad ja vanaemad - kõik, kes leidsid võimaluse koos meiega seda päeva nautida.

Maakondliku liikumispäeva „Minu käed ja minu jalad" raames tundsime rõõmu liikumisest ja tegevustest uute vahenditega.

Täpiline rütmihommik tõi kaasa palju erksavärvilisi täppe ja toredaid rütme. Rütme ja värve jagub veel teistessegi päevadesse - teisipäeviti saame käia õpetaja Anu juures Noortekeskuses, rõõmurütmiringis. Rõõmu ja rütme kuulamas, otsimas ning tundmas!

Sügis hakkab tasahilju lähenevale talvele teed andma - esimesed õhkõrnad lumehelbed on juba nähtud.

Mida plaanime teha talvekuudel?

Tervisepäeval mängime lumes, uudistame loodust ja otsime loomade jälgi metsaradadelt.

Tähistame valla ja lasteaia sünnipäevi. Mängime ja õpime. 7 - 8. detsembril kell 8.00 - 18.00 toimub Saverna Lasteaed Sipsik hoolekogu eestvedamisel heategevuslik talvelaat Saverna Külakeskuse saalis. Oled oodatud! Vaatama, uudistama ja ostma.

Lasteaia jõulupidu - saladuslik maskiball - algab 21. detsembril kell 16.00 Saverna

Külakeskuse saalis ning jätkub rühmades.

Tegusat advendiaega ja rahulikku aastavahetust!