Lasteaias on hetkel 3 rühma ja aeg on näidanud, et soovijaid oleks veelgi rohkem. Lisaks igapäevasele õppe- ja kasvatustööle püüame avardada laste silmaringi.

Lasteaias on käinud teatritrupid ning lapsed on ka ise teatris käinud ning saanud aimu, mis maja see on ja mida seal tehakse. Et laps mõistaks, kui oluline on tunda liiklust ja tunneks end targa ja viisaka liiklejana, siis novembris külastasid meie lapsed Maanteemuuseumi. Detsembris saavad 2012. aasta sügisel kooliminevad lapsed koolituse helkuri vajadusest.

Meil on toimunud pere- ja spordipäevi, et ka keha toonuses hoida. Siinkohal tänab lasteaed kõiki tublisid ja hakkajaid vanemaid, kes on suure lustiga meie ühistest tegemistest osa võtnud. Samuti oleme Tartus toimuvatest lasteaedade spordipäevadest osa võtnud ning käinud teiste valdade lasteaia lastega sportimas. Et terves kehas on terve vaim, siis meie lasteaedki peab ajaga kaasas käima ja propageerima tervislikke eluviise juba maast-madalast. Nii ongi meie Värvukese pere otsustanud liituda Tervist Edendavate Lasteaedade (TEL) võrgustikuga. Novembris ja detsembri alguses oli meie lastel võimalus ujumas käia ning detsembrist alustas lasteaias juudotrenn.

Võnnu Lasteaed Värvuke püüab kiiresti muutuva ajaga kaasas käia ning meil on valmimas ka lasteaia koduleht, millelt on võimalik kõikide meie tööde/tegemiste kohta infot saada. Kuna ühiskond meie ümber muutub ja areneb, nii ka lapsed ja meie ise, siis lasteaed püüab olla avatum ja arengutega sammu pidada. Oleme tänulikud lastele, vanematele kui ka kogukonna liikmetele, kelle ettepanekud ja head mõtted on meile abiks.

Jõulueelses siginas-saginas toimub Oravakeste rühma jõulupidu 20. detsembril kell 11.00, Mesimummidel 20. detsembril kell 16.30 ja Lepatriinudel 21. detsembril kell 16.30.

Siinkohal soovib lasteaed Värvuke pere nii suurele kui väikesele lugejale kaunist jõuluaega.