Noortekeskusega kohtumises arutame teemal: ,,Milline peaks olema noortekeskus?'' Tutvustame noortele teiste noortekeskuste kodukorda ja ANK dokumente ja ühe õige noortekeskuse väärtusi. Samas ei tohi neid noortekeskuse aktiviste ära unustada, kes on igapäevaselt noortekeskuses ja seisavad seal hea eest. Kohtumisel saame üheskoos Merle Vääri juhendamisel endale midagi sobivat meisterdada ning lisaks on ka seoses kompleksprojektiga kaks inimest, kes tutvustavad muusiku eriala.

Kuna jõulud on kohe-kohe käes, oleme me oma liikmetega käinud Elva väikelastekodus piparkooke küpsetamas ja mitmesuguseid mänge mängimas. Ka sel aastal, 18. detsembril on meil soov kinkida seal elavatele lastele üks meeleolukas ja vahva päev. Oleme saanud nüüdseks ka OÜ Päikesepagarilt sponsorluskorras nõusoleku, et toetatakse meid nelja kilogrammi piparkoogitaignaga. Omalt poolt pakuti välja, et kingitakse aasta jooksul peotordid lastele sünnipäevaks. Lapsed saavad valida, millist torti tahavad: kas tegelased multifilmidest, kinost või hoopis oma pilti.

Kohtumisel vallavalitsusega on teemadeks: meie osalemise otsustusprotsessides, anname ülevaate meie tegemistest, valla rahulolemine meie tegemistega ja tutvustame meie koostatud noorte visiooni.

Rõngu noortevolikogu soovib kogu vallarahvale rahulikke jõule ning teguderohket uut aastat!