Sellelgi sügisel, täpsemalt mihklikuu 12. kuupäeval toimus Rõngu rahvamajas järjekordne „Memmed - taadid tuppa" pidu, kuhu oli saabunud sõpru Viljandimaalt Tarvastust ja Tartumaalt Elvast. Võõrustajaks oli Rõngu „Vikerkaar". Eks november olegi üks isetegevuslaste isetegevuse alguskuu, memmed - taadid vananevad ju iga aastaga.

Tore aga oli, et eeskava aitasid rõõmsamaks teha Rõngu keskkooli laululapsed Britta, Merilin, Karin ja Kätlin Erle Mäe juhendamisel, Karin Pungas esitas lisaks muusikapala klaveril. Kõlasid lõbusad laulud ka rahvamaja juhatajalt Mari-Liisilt. Veel astusid üles peotantsijad ja Rõngu keskkooli näitering etendusega „Juku ja sõbrad". Kuna sel kuul on ka mardi- ja kadripäev, siis üks „Mart" musta kaabu ja prillidega tinistas kitarri ning lasi laulu lahti.

Tantsupõrandal keerlesid muidugi ka memmede rühmad. Alustati ühistantsuga „Õige ja vasemba", järgnesid „Kiigari - kaagari" (A. Raja), „Teretamistants" ja „Mu eestimaa" Meelespealt (U. Kilk). Tarvastu Maali ja Madli esinesid humoorika looga tänapäeva elulaadist. Esinemine lõpetati valsitantsuga (K. Pärnoja).

Laud oli kaetud sügisandidega „Eelista Eestimaist". Jalga sai keerutada kapell „Rukkilill" muusika saatel (Ü. Reidolf). Täname kõiki esinejaid ja kohtume järgmisel sügisel!