Mardipäeva ning isadepäeva tähistasime 11. novembril muinasjutulise piraadipeoga. Kogu personal ja enamik lapsi ning lapsevanemaid olid kostümeeritud lõbusateks mereröövliteks. Väikesed võrukaelad esitasid luuletusi, laulsid ja tantsisid. Pärast esinemist tuli mõistatuste järgi orienteeruda ning üles leida aardekirst, mille sees olid hindamatud pärlid ja kuldmündid. Aga mündid sai kõik ära süüa, sest seekord olid need šokolaadist ja jätkus igale lapsele. Täname osavõtlikke lapsevanemaid, kes meie üritusel kaasa lõid!

Kes need ukse taga kobistavad? Kes need seal küll sosistavad? Kes need laulu lahti löövad?

25. novembril tähistasime koos kadripäeva. Süütasime hingedeaja küünla, tervitasime üksteist regivärsiga, korjasime õnneherneid, sorteerisime nööpe ja ube; jõime kama, mängisime ja laulsime. Kokatädi Anneli küpsetas meile maitsvat leiba, mida kõik lapsed mõnuga mekkisid.

05. detsembril käisid II rühma lapsed Haapsalu Kultuurikeskuses etendust vaatamas Hiirekeste jõulupäev".

Lõbus näidend jõuluajast, kuidas hiirekesed tahtsid väga-väga päkapikke näha ja neid igasuguste nippidega lõksu kinni püüda. Aga väikesed mehikesed olid kavalad ja lõksu kinni ei jäänud. Erinevalt hiirtest näevad lasteaia lapsed sagedasti päkapikke.

Alates 2012 aastast muutub lasteaia osalustasu järgmiselt: I rühmas kohatasu 8.50 + 4.- eurot õppemaks; II rühmas 8.50 kohatasu + 5.- eurot õppemaks. Detsembrikuu osalustasu arvestatakse veel vana hinnaga.

Olemegi märkamatult argiaskelduste kõrvalt jõudnud jõuluaega. Lasteaia jõulupidu toimub 22. detsembril kell 18:00 sõnalis-muusikalise etendusega "Jõuluvana kott". 23. detsembril on lühendatud tööpäev kuni kell 15:00. Lasteaed on avatud kõik tööpäevad, personal jõulupuhkusel ei viibi. Uuel aastal oleme avatud alates 02. jaanuarist.

Kauneid jõule kogu vallarahvale!