Kuna korvpallis on meil erinevates vanuseklassides nii tüdrukute kui poiste võistkondi, siis oli võistlusi hästi palju. Tuli nii võite kui kaotusi, sest alati ei ole võistlevate laste vanused ühesugused ja see on lastespordis väga oluline näitaja.

Mängisime Ülenurme gümnaasiumiga, Tartu Palliklubiga, Koosa kooliga, Laiuse, Imavere ja Krootuse põhikooliga ning mitmete erinevate klubidega. Ühes nädalas tuli kokku 4-7 võistlusmängu.

Vanemate ja nooremate tüdrukute ühise võistkonnaga mängisime turniiril, kuhu olid kutsutud varasematel aastatel omavahel mänginud võistkonnad. Seekord jäi tulemuseks 4. koht, kuna millegipärast ei ole meil ühtegi pikka ja suurt, kes korvi all trügiks. Vastaste suured ja pikad mängijad lihtsalt kõndisid meist korvi all üle. Aga see mänguisu ära ei võtnud ja juba ootavad ees uued võistlused.

Osalesime ka Lähte sügisturniiril. Kuna meie koolis mängivad nooremate poiste hulgast korvpalli paremini 3. ja 4. klassi noormehed, mängisime nendega turniiril 5. ja 6. klassi vastu. Seetõttu oli tulemuseks 2. koht. Võistkonnas mängisid Siim Kepp, Kevin Siim, Mario Saarna, Erich Koiva, Karl Sims, Egert Ehrlich, Morten Saarna ja Meelis Meriste.

Vanemate poiste mängud olid tasavägisemad, tulemuseks 3. koht. Võistkonnas mängisid Omar Jaar, Rein Linroos, Kevin Sammalkivi, Karl Hendrik Kolina, Taavet Muuga ja Rainer Malin.


Fotod: Vastse-Kuuste Kooli pildikogust

6. detsembril mängisime poistega Põlva maakonna koolide meistrivõistlustel. Peamiseks rivaaliks nagu alati Räpina Ühisgümnaasium. Kuna alagrupi mängud olid liigagi lihtsad, tekkis oht, et kui tuleb tugevam vastane, ei suuda me ennast kokku võtta. Mingil määral see ka kehtis, sest viimased kaks mängu Räpina ja Põlva Ühisgümnaasiumiga tulid alguses kergelt ning võit tundus kindel. Siis hakkasime mängu lihtsalt lõpuni venitama ja lasime vastasel järele võtta. Võidud tulid siiski kindlalt ja hetkekski ei tekkinud kahtlust, et kaotame. Seekord siis esimene koht. Võistkonnas mängisid: Alo Korju, Mihkel Treimann, Rein Linroos, Rainer Malin, Omar Jaar, Ander Asur, Kevin Sammalkivi ja Karl Hendrik Kolina.


Tüdrukute võistkonnas mängisid Elis Ehrlich, Hanna Renata Kottise, Melissa Habonen, Maigi Sõdur, Reena Kurvits, Estriin Arcos Haabma, Christine Padar ja Elo Meriste.