Vaike meenutas juubilari õnnitledes 25 aasta jooksul klubis ühiselt tehtud üritusi (näidend, estraadistseenid, elulood jne), tänas antud ravimtaimede ja marjade eest ning kinkis omatehtud põlle ja lilled. Maimu esitas oma lillede üleandmisel laulu ja Linda luges ilusa luuletuse. Siis järgnesid kõik teised. Seejärel õnnitleti ka teist sünnipäevalast Vaiket ning kingiti talle lilli. Ühiselt lauldi uut õnnitluslaulu, löödi klaase kokku, süüdati sünnipäevalaste auks küünal ning tehti pilte.

Seejärel rääkis Heli oma elust. Ta sündis Mammastes 19. detsembril 1931. a. Peres oli viis last. Elukohta vahetati mitmeid kordi, kauemaks jäädi pidama Kiidjärvele. Heli käis Vastse-Kuuste koolis, hiljem Ahja keskkoolis, seejärel õppis Amblas raamatupidamist. Seal kohtus Heli ka oma esimese abikaasaga. Perre sündis kaks poega. Pärast abielu purunemist pöördus Heli tagasi Mammastesse, kust tuldi koos praeguse elukaaslase Ivaniga elama Vastse-Kuuste valda. Et esimesele kodule Leevijõe külas hakkas vesi liiga tegema, ehitati endale uus maja. Kuigi vanapaari tervis on juba kehvavõitu, oskavad nad rõõmu tunda lapselastest ja inimestest, kellega suhtlevad.

Et oli kadripäev, siis meenutas Vaike üht 1930ndate algusaastate kadripäeva, mil sadas nii päeval kui ka õhtul mitu korda tugevat äikesevihma. Ka sel aastal on soe sügis, õnneks äikest pole olnud.

Irina luges meile põnevaid ja naljakaid küsimusi, mida on esitatud infotelefonile 1188. Räägiti veel valla eakate jõulupeost ning sündmustest, mis vahepeal kuu aja jooksul toimunud. Heameelt tunti uue lasteaia valmimise üle, kurbust aga Valve kukkumise pärast. Pahased oldi sellepärast, et telekast näidatakse palju vägivaldseid filme ka lastele ja lapsed võtavad neist eeskuju. Meie lapsepõlves ei olnud koolis kaklemist! Ka kodudes mitte. Head aasta lõppu kõigile! Kohtumiseni uuel aastal!