Ürituse esimesed esinejad olid Palupera kooli showtantsutüdrukud Anita Pavlova juhendamisel, kes esitasid omaloomingulise tantsuseade Helduri eriti südamlikule laulule „ Rukkilill", mida laulis Rõngu rahvamaja juhataja Mari-Liis Vanaisak. Siis astus lavale Aakre segakoor U-Tuur Evald Raidma juhtimisel ja see oli tõeline avalöök meie üritusele. Kõik ansamblid said oma laule esitada ja püsti seistes lauldi ühiselt „Väike aed", mis oli väga liigutav. Rõngu kapelli „Rukkilill" saatel võis tantsugi vihtuda nii, et pea otsas märg.

Korraldaja tantsuklubi Mathilde vabandab külaliste ees, kes ei mahtunud saali ja pidid kontserti kuulama hoopis teisest ruumist. Samas aga olid kõik ääretult lahked ja sõbralikud. Ise nad ütlesid, et neile meeldivad ikka maakultuurimajade üritused, kuna need on nii ehedad ja lihtsad ja häid lambaid mahub palju väiksesse „lauta". Nii et kohtume veel!

Jääb tänada Eesti Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgruppi ja Palupera valda toetuse eest. Tantsuklubi Mathilde soovib kõigile laululusti ja edaspidiseks tegusaid lauluaastaid.

Sõnad said ritta tänu Milje- Küllikesele, Jutale ja Jaanile.

Kohtumiseni!