Tööd esitati elektroonselt veebilehel www.terviseinfo.ee, kust alates 28. novembrist võib iga soovija need ka leida (siit: http://www.terviseinfo.ee/et/toeoevahendid/toovahendid/tervist -toetavate-tegevuste-andmebaas). Kõik konkursile laekunud tööd jäävad tervist toetavate tegevuste avalikku andmebaasi ning kõigil on nendega võimalik tutvuda ja endale eeskujuks võtta.

Erinevate hea praktika näidete esitamisele arvulisi piiranguid ei olnud, küll aga pidi praktika kirjeldus kajastama toimunut nii, et kõigil huvitatuil oleks võimalik saada ettekujutus sellest, miks ja kuidas seda tehti. Oluline oli ka tegevuse järelanalüüs. Esitatud info alusel peab olema võimalik kõigil huvilistel sarnast tegevust uuesti läbi viia.Konkursile laekus 71 tegevust 32-st koolist. Kõiki tegevusi hinnati viiepallisüsteemis, arvestades, kas: tegevus on sihipärane ja ajaliselt piiritletud; tegevus põhineb reaalsetel vajadustel; tegevus vastab sihtrühma spetsiifikale ja vajadustele; tegevuse kavandamisse ja läbiviimisse on kaasatud kõik asjakohased huvigrupid; tegevus on hinnatud.

Žürii poolt tahaksime eriliselt tunnustada kõiki koole, kuid auhinnalisi kohti on kahjuks vaid kolm. Auhinnad parimate praktikate eest lähevad: III koht Oskar Lutsu Palamuse Gümnaasiumile, II koht Konguta Koolile ja I koht Palade Põhikoolile.

I koht - 350-eurone Euronicsi kinkekaart, 40 AHHAA pääset ja 90-eurone kinkekaart Apollo raamatupoelt kuulub Palade Põhikoolile tegevuse „Aktiivsustabel" eest. Eriliselt väärib esiletõstmist kõigi õpilaste kaasamine ja selle süsteemsus, tegevuse laiahaardelisus ning mitmekülgsus.

Koolipoolse tegevuse hindamise tulemuste põhjal on nii õpilaste aktiivsus kui õpetajate rahulolu tõusnud. Õpilased on muutnud kohusetundlikumaks ja suurenenud on osalemine huvialaringides. Žürii leidis, et tegu on julge ettevõtmisega, mis on andnud soovitud tulemusi.