Esialgsete kavade kohaselt plaaniti hoolekodusse selle aasta lõpuks 60 klienti, detsembri alguses oli hoolekodus 52 hoolealust. Kliente on Mäetaguselt, aga ka Tallinnast, Viimsist ja Narvast.

Kruubi sõnul on nende hoolealuste kontingent väga kirju: on kõrge intellektiga inimesi, aga on ka dementseid, on neid, kel on füüsiline või psüühiline puue, ja neid, kel on nii psüühiline kui füüsiline puue. Väga erisuguste vajadustega kliendid vajavad individuaalset hooldust, mistõttu suurendatakse hoolekodu töötajate arvu. „Eelistame tööle võtmisel neid, kes on meie koolitused läbinud, tõsi, osa neist on juba mujale ametisse siirdunud," ütles Kruup. Hoolekodus töötas detsembri alguses 28 inimest, neist pooled on Mäetaguse vallast.

Norras töötanud hooldaja Mille Ruul:

Olin Norras töökogemust saamas ning töötasime koos sealsete inimestega kaks nädalat. Norra õenduskodud on üles ehitatud nii, et inimene tunneks end nagu kodus. Seal on personali oluliselt rohkem ja kõik, nii hooldajad kui õed, toimivad ühise meeskonnana. Meie proovime ka oma hoolekodus niimoodi töötada. Muidugi oleks hea, kui ka meie inimestel oleksid näiteks sama mugavad ratastoolid, milles saab nii istuda kui lamada ja kus olemisest nii väga ei väsi.