Novembrikuu esimesel nädalavahetusel Mäetaguse vallavalitsuse ja VKG auhindadele peetud Kiikla sügisesel spordipäeval võisteldi traditsiooniliselt lauatennises, korvpallivisetes ja piljardis. Osales 18 huvilist, meeldivalt palju, kaheksa, oli kohal poisse, kellest edukaim oli Urmet Sootalu (järgnesid Kevin Kurs ja Anar Vomm). Meestest oli parim Margus Lutt (2. Uno Rego, 3. Rainer Rego) ja naistest-neidudest Anna Romanenko (2. Etlyn Veber, 3. Kaarin Kivil).

***
Valla võrkpallimeeskond osales novembris maakonna meistrivõistlustel, kus jagati 5.-6. kohta, ning pidas Illukal rahvaliiga lahingu, mis kaotati 0:3.

***
Edukamalt käis novembris korvpallimeeskondade käsi. Kuigi 5. novembril kaotas esindusmeeskond maakonna meistrivõistluste esiliigas võõrsil Askele IV-le 57:76, siis 13. novembril alistati Kohtla- Järvel sealne Enteh 80:46 ja kaks nädalat hiljem saadi Jõhvis jagu Viru JVP meeskonnast 75:58.

***
Mäetaguse SK II sai maakonna korvpallikarikavõistluste veerandfinaalis kaotuse Askele IV-lt 44:95, kuid rahvaliigas alustati võidukalt ning Kohtla-Nõmme SK II alistati 67:57.

***
15. novembril peetud ujumise seeriavõistluse kaheksandal, eelviimasel etapil olid kolm kiiremat Allan Vool, Marek Peet ja Robert Juuse, õrnema soo esindajatest näitasid paremaid aegu Birgit Nõmmemees, Gerli Habakukk ja Kai Lepik.

***
Kolm päeva hiljem, võistlusel "Narva vesi" olid Allan Vool ja Robert Juuse klassis U14 kaks aastat vanematega võisteldes 200 m vabaujumises 39 osaleja seas vastavalt 12. ja 26. Novembrikuu viimasel pühapäeval võistles Vool Tartus võistlusel "Aura lahtine rada", kus ta klassis U13 oli 50 m seliliujumises 72 osaleja seas viies ja 200 m vabaujumises 39 osaleja seas 10.

***
Valla mälumängurid pida-sid maakilva avavooru 19. novembril Vanaveres, seitsme võistkonna seas oldi viiendad, üldpingereas 56 võistkonna seas 38. Teine voor peetakse 10. detsembril.

***
20. novembril Kohtla-Järvel peetud laste malevõistlusel oli kooli maleringi õpilastest edukaim Meeli-Ingrid Fomina, kes jagas omas rühmas esikohta kohaliku tüdrukuga.

***
Valla esindajad võistlesid novembris Jõhvi sulgpalli seeriavõisluse etappidel, kus Maarja Saatman oli naistest esimene ja teine ning Rene Kundla üldpingereas kaks korda kuues. Kolme etapi järel ja enne vii-mast etappi oli Kundla 19 osaleja seas samuti kuues, Saatman oli naistest esimene.

***

Detsembrikuu esimesel nädalavahetusel võistles Kundla Tallinnas Eesti petangireitingusarja avaetappidel, saades koos Jõhvist pärit paarilisega paarismängus 19 duo seas kuuenda koha.