Mais toimus traditsiooniline talgupäev „Vald puhtaks päevaga". Ristit koristas ja puhastas üle 100 talgulise. Aitäh kõigile tublidele talgulistele. Järgmise aasta talgupäev toimub 5.mail.

Lapsed ja noored on Käsitöömajas erinevaid tegevusi leidnud alates suvest. Suvel aitasime läbi viia ka valla lastelaagrit.

Meie kõige suurem üritus toimus 20.augustil, „Risti Rästi läbi Risti". Terve pika päeva vältel jätkus tegevust kõigile, mudilastest pensionärideni. Suured tänud peakorraldajatele Katile ja Ailile.

Lõpuni sai viidud projekt „Elukestev õpe", sisustati Risti koolis arvutiklass. Nüüd on olemas uued kaasaaegsed arvutid ja võimalik läbiviia erinevaid koolitusi.

Üks värvikamaid ettevõtmisi sellel aastal oli bussijaama kordategemine. Risti noored eesotsas Kristi Suurega viisid läbi kavandite konkurssi, korjasid annetuste teel raha ja värvisidki bussijaama üle. Suur tänu kõigile annetajatele, teie poolt antud 160 eurot, kulus pahtli ja värvi peale. Kolme parema kavandi autorid olid: Liis Leppmaa, Viivika Lai ja Mari-Liis Pae. Rahvahääletuse tulemusena võitis Liisi kavand. Aitäh Kristile, Liisile, Anne-Maile, Brigitale ja paljudele teistele tublidele noortele.

Piirsalu Külaseltsiga koos võtsime ette KÜSKi (Kodaniku Ühiskonna Sihtkapital) projekti, mille raames asusime ülevaatama ja kaasajastama Risti aleviku ja Piirsalu küla arengukavasid. Projekti tulemusena valmib uuel aastal ka Rahvaseltsil oma koduleht, millest me suurt puudust tunneme.

Kevadel kuulutasime välja fotokonkurssi „Meie Risti". Konkursile laekus väga ilusaid ja huvitavaid fotosid, millest mõned on näha ka valla kalendris. Võistlusfotod on täna veel hindamisel züriiliikmete käes. Kokkuvõte konkursist ja võitjate autasustamine toimub valla juubeliürituste ajal. Kavas on fotokonkurssid traditsiooniks muuta ja edaspidi loodame aktiivsemat osavõttu.

Tänaseks on valmis ka valla kalender, millega koos on hea minna vastu uuele aastale. Kalendrid on müügil Käsitöömajas, Ene poes ja vallamajas.

Nagu näete, aasta oli tihe ja teguderohke. Võibolla ununeski mõni aasta jooksul tehtud tegu üles märkimast. Tahan tänada kõiki rahvaseltsi liikmeid selle toreda aasta eest. Soovin meile kõigile uueks aastaks kõike meeldivat ja palju kordaminekuid.