Ei saa märkimata jätta, et kõik lasteaia lapsed on olnud tublid. Just nimelt head ja tublid, sest nagu ma ikka ja jälle räägin, et kõik lapsed on head, ainult mõnikord nende tegu pole just kõige parem. Aga selleks ongi täiskasvanud, kes oskavad, õpetavad ja suunavad lapsi.

Aasta jooksul oleme organiseerinud lasteaia lastele ja vanematele palju vahvaid tegemisi, üritusi, ekskursioone, näitusi, esinemisi, mänguõhtuid, õppekäike jne.

Lapsevanemad on käinud lastele ameteid tutvustamas, sellest sügisest on käivitunud ringitegevus- poistele jalgpall ja tüdrukutele tantsuring. Meie eesmärk on muuta lapse elu huvitavaks ja mitmekülgseks, mis rikastaks, kujundaks ja toetaks tema arengut. Huvitegevus on see, mis toetab õppetegevust - igal kuul toimub mitu põnevat . Selleks, et kõik mõtted ja ideed teoks saaksid, oleme kirjutanud toetuste saamiseks projekte, näiteks KIK-i „Risti Lasteaia 3-7 a. laste õppereis Silma Õpikotta ja õppepäev lasteaias koos sünoptikuga". Septembris käis meil ilmast rääkimas Ele Pedassaar.

Tähtsamad kui asjad, on inimesed. Just nüüd- jõulukuul tahame lasteaia pere poolt aitäh öelda ja üles lugeda kõik head abilised ja toetajad - kes igaüks on teinud meile aasta jooksul heategusid, ikka omast vabast ajast ja heast tahtest: Marilin Mones, Enrik Visla, Riina Simmer, Ave Nikker, Kristi Turu, Ljubov Maasikas, Rein Kruusmaa, Piret Zahkna, Grete Ojaver, Kati Ojaver-Heidemann, Jaanis Reegat, Liily Lõhmus, Karl Lõhmus, Jaan Liiv, Kaja Rüütel, Raimo Rüütel, Janek Mattiisen, Aili Lai, Mary Vaher, Merike Plaas, Egely Liiv, Argo Roos, Moonika Aru, Maie Hinno, Kati Suur, Taavi Vaher, Tiina Ojamäe, Lea Lai, Jaan Liim, Oliver Grauberg, Evi Uustam, Marje Viigipuu, Rain Põder.
Tänan ka lasteaia töökat kollektiivi, kus on suure südamega inimesed!

...ei see tänu tuhaks kustu,
ei see aitäh ajas jahtu
sügavale, salajasse
silmadesse, südamesse
jäävad sädemed särama...

Ilusaid ja rahulikke jõulupühi kõigile!