Siinkohal saan tänusõnad öelda töötajatele suurepärase töö eest; lastevanematele tubli kaasalöömise ja abistamise eest; vallale mõistmise ning koostöö eest. Olge tänatud!

Esmakordselt koostasime ning esitasime sisehindamise aruande. Nõunikupoolne tagasiside oli positiivne ning uue aruande esitame 2014.

Oli väga meeldiv üllatus vallavalitsuse poolt, et meid esitati Keskkonnaministeeriumi keskkonnateokese kandidaadiks. Tore, et nähakse seda suurt ja tänuväärset tööd, mida lasteaias tehakse! Ministeerium pidas meid aukirja vääriliseks.

Suureks saavutuseks pean pärast paariaastast vaheaega jällegi sõimerühma avamist. Lõpetame aasta 11 pisikese, alla kahe aastasega ning juba märtsis on neid tillukesi 14. Tehes veidi uurimistööd, selgus, et ka järgmisel, 2012. aasta, sügisel on meil vaja sõimerühma.

Kui kaua me suudame 3-rühmalisena jätkata, seda näitab aeg. Hetkel rõõmustame nende üle, kes meil on. Rühma avamine tõi kaasa ka koosseisude suurendamise 2 uue töötaja võrra, kes on tublid, hakkajad, lastele pühendunud ning hingavad meiega ühes rütmis.

Lastevanemate soovil alustas oktoobrikuus mängu- ja tantsuring, mida juhendab Stella Suitso. Kuna lapsed on erinevate vanustega, siis töötab nii 3-4 aastaste kui ka 5-6 aastaste rühm. Loodame nende tantsu näha juba jõulupeol.

Jätkus eelmisel aastal alustatud õuevahendite turvaalade ehitamine. See töö saab lõpuks valmis 2012. aastal. Aitäh siinkohal JV Ehitus & Arendus Oü-le, kes seda tööd on teinud ja vaeva näinud.

Järgmisel aastal ehitame õue paviljoni, kus me saame viia läbi õuesõppe tegevusi ning vihma- ja tuulevarjus olla. Projektile tuli juba positiivne vastus. Igapäevaseid tegevusi, üritusi, sõite ja käike ei jõuagi kirja panna, nendega saate tutvuda nii lasteaia kodulehel kui pildigaleriis.

Kuna Kõrgessaare lasteaed saab veebruarikuus 50.aastaseks, siis loodame kokku saada endiste töötajate ja heade sõpradega, et meenutada koosoldud aegu, töid ning tegemisi.

Soovin kogu valla rahvale ilusat ja rahulikku jõuluaega.
Uueks aastaks vähem muremõtteid, rohkem õnnehetki ning palju-palju tervist!