Kõige rohkem luuletusi õpitakse pähe ikka jõulude eel. Ega seegi aasta teistest erinenud ning lapsed olid konkursiks ilusad luuletused välja otsinud ja pähe õppinud. Et jõuluvana ees esinemine ikka korda läheks, said kõik algklassiõpilased luuletuse esitamist harjutada ja esmaspäevasel advendihommikul neid ka teistele esitada. Selgitati välja klasside parimad etlejad: Nele Nurk (I kl), Angeliina Pung (II kl), Lisanna -Gret Rajasalu (III kl) ja Marleen Arrof (IV kl).

Iga klassi parimat luuletuse esitajat saab kuulata kooli jõulupeol.

Kaiu põhikooli pere soovib kõigile kauneid ja rahulikke jõule ning lootusrikast uut aastat!

Iga koolipäev võiks selline olla!

II klassi tüdrukud ootasid

13. detsembrit, sest ülikiirele jõulueelsele ajale vaatamata oli meie vallavanemal Ülle Kivistel aega koolimajja tulla. Ettevalmistuseks oli õpetaja lapsi jõululaua ees pildistanud ja fotodeks ilmutada lasknud. Nüüd oli plaanis laste päkapikumütsides fotodele ilusad raamid meisterdada. Kui suud kommiga magusaks olid tehtud, selgitas uus õpetaja Ülle lastele, kuidas pildiraami kaunistada. Tal oli kaasa võetud suur hulk mitmesugust materjali, mis olid nii ilusad, et tüdrukutel oli väga põnev neid uurida ja samas raske oma pildile need kõige sobivamad kaunistused üles leida. Tund möödus ruttu ja valmis tööd said imeilusad. Tänutäheks saadud-antud kallistused ja raamitud pildid jäävad meid jõuluajal saatma ja seda toredat päeva meenutama.

Laste arvamused päevast

Anabel: Tore oli meisterdada ja Ülle Kiviste oskas meid väga hästi õpetada.

Ivika: Tegime pildiraame ja see oli täitsa lõbus!

Maiki: Nii hea oli koos vallavanemaga olla.

Ilona: Ülle Kiviste külaskäik oli väga tore.

Angeliina: Oli tore pilte teha ja kaunistada ning koos Ülle Kivistega aega veeta.

Helina: Meile väga meeldis, eriti pildiraami kaunistamine.

Ilona: Meil oli väga tore ja lõbus pildiraame teha.

Õpetaja Marika: Suur tänu Üllele, kes meile selle ilusa päeva kinkis, sest lapsi õhinal töötamas nähes oli aru saada, et selline tegevus neile meeldib. Koos leidsime, et iga koolipäev võiks selline olla.