Tutvustati neid asutusi, räägiti pisut ajaloost, tehti majades giidiga ekskursioon, korraldati väike viktoriin. Päev lõppes Vene Teatri kaunis majas, kus vaadati ja kuulati Linnateatri näitlejate kontsertetendust .Õnnelik õhtu.. Tallinnas käidi koos Torma ja Laiuse õpilastega ja kõik jäid väga rahule.

22. novembril osales 9.klassi võistkond Jõgevamaa keskkonnaalasel viktoriinil.

24. novembril toimus traditsiooniline kadrikarneval. Kõik klassid olid toredasti valmistunud ja midagi välja mõelnud, sest teema oli vaba.

Kohale olid tulnud lõbusad nõiad, hirmsad mereröövlid, muhedad kadrisandid, lustakad muinasjututegelased, ägedad bändiliikmed ja muud kostümeeritud tegelased. Kõik esinesid ja tutvustasid end, toimus viktoriin kadrikommete kohta, mängiti ja tantsiti 9. klassi bändi saatel. Lõpuks autasustati tublimaid, aga tublid olid peaaegu kõik.

7. detsembril oli meie koolis külas Eesti Kontsert. Toimus suupilliansambli meeleolukas kontsert.

Tuntud ja vähem tuntud lugusid esitasid suupillidel Pärnu muusikud. 8. detsembril külastasime Tartus AHHAA teaduskeskust ja Aura veekeskust. Kui Auras oli enamik lapsi juba mitmeid kordi käinud, siis AHHAA oli enamikule tõeline ahhaaa-elamus.

Suuremat elevust tekitas tehnoloogiakeskuses köiel jalgrattasõit, vaba langemine lae alt, liftiga sõit maapõue, tunnelis kõndimine. Veemaailmas oli tore tunne tekitada ise tornaadot, tulistada veekahurist. Põnev oli ka Heurekast pärit näitus .Ahhaa helisev füüsika., peegel labürint, lennusimulaator ja palju muud huvipakkuvat.

Aeg kulus kiiresti, lõpuks lustisime veel paar tundi Auras.

Jõulukuul süütasime ka igal esmaspäevahommikul advendiküünlaid ja esinesime luuletustega jõuluootusest, päkapikkudest, kuusepuudest, jõuluvanadest. Igal esmaspäeval esines erinev klass.

Ees ootavad veel traditsioonilised jõuluüritused: jõulu töötoad, talve alguse tähistamine ja muidugi kooli jõulupidu rahvamajas.

Soovime algavaks jõuluajaks kõigile jõudu muredega toime tulla, tarkust õnnelik olla, hinge hellust ja soojust!