Halliste vallavalituse poolt esitatud projekt, mida toetas Eesti Kultuurkapital, oli kevad-talvel suunatud koolieelikute sportima motiveerimiseks ning kogu aasta vältel küladevaheliste mõõduvõtmiste korraldamiseks sportmängudes.

Aasta jooksul toimusid küladevahelised turniirid korv-, võrk- ja sulgpallis. Martin Linderi eestvedamisel on veel käimas lauatenniseturniir.

Korvpalliturniiril osales kuus meeskonda ja kaks naiskonda.Meestest võitis Õisu Halliste ja külalisena osalenud Abja meeskonna ees. Naistest oli Halliste üle külalistest Abjast.

Võrkpalliturniir toimus suvel Kariste järve ääres, kus osalesid segavõistkonnad. Kokku tulnud kuue võistkonna seast viis võidu koju Päigiste küla, kellele järgnesid Õisu ja Vana-Kariste.

Sulgpalliturniiril peeti arvestust üksikmängudes. Kaasa lõi neli meest ja seitse naist. Meeste parim oli Elari Ilusk Keijo Mardisoo ja Viljar Kahu ees. Naistest oli esimene Anneli Roosalu, teine Siiri Juninen ja kolmas Edda Allik.

Ühtekokku võistles aasta jooksul turniiridel 57 inimest, neist paarkümmend vähemalt kahel alal. Kolm sportlast lõid kaasa kõigil kolmel alal. Nemad kolmekesi jagasid ka üldarvestuse kohad. Üldvõidu sai Anneli Roosalu 60, teise koha Elari Ilusk 58 ja kolmanda Pille Kommer 47 punktiga.

Võistluste auhinnad panid välja Eesti Kultuurkapital, Hallistevallavalitsus ja OÜ Vana Maja Sõber.

Tänan kõiki küladevahelistel võistlustel osalenuid ja soovin ikka sportlikku uut aastat!