Tõdesime, et oma kodukohast võib leida toredaid kohti, kust häid elamusi saada. Hingedekuu kahel järjestikusel pühapäeval võttis kaks autotäit hakkajaid naisi ette reisi looduskaunisse Tuhalaande. Eesmärgiks oli kätt proovida savist esemete valmistamisel ja veeta üheskoos mõnusalt puhkepäeva.

Soovides luua oma kätega midagi ilusat ja erilist, pani iga naine töösse oma tunded ja meeleolu. Kõik said oma loomingulisust näidata. Nii valmisidki vaagnad, kruusid, teekannud jm. Saviga tegelemine mõjus kui teraapia ja puhkus meeltele. Põhiteadmisi ja oskusi jagasid väga toredad juhendajad Anneli Anijärv ja Viivika Sarv.

Kaheti tähenduslik oli 25. november. Esiteks tähistasime kadripäeva väga huvitava loenguga krattidest, haldjatest ja näkkidest Eesti rahvausundis. Seda tarkust jagas meie naistele kunagine Kosksilla kooli ja Abja gümnaasiumi vilistlane Jaanika Hunt.

Teiseks tähistasime sel päeval naisseltsi sünnipäeva. Juba 15 aastat on selts aktiivselt tegutsenud, pakkudes vaheldusrikastes ettevõtmistes osalemisrõõmu ka ümberkaudsete külade elanikele.