See on ju nii väikene asi, et selliseid ei tarvitse me alati tähelegi panna. Ometi just sellistest pisikestest ja meeldivatest asjadest algab meie parem üksteise mõistmine, paranevad meie omavahelised suhted jne.

Kui nüüd siit nende mõtete juurest tulla tagasi jõulusündmuse juurde, siis sealgi olid ühed, kellele ilmusid inglid ja kellele kuulutati suurt rõõmu, mis sellest et karjase amet ei olnud Israelis kõikidel aegadel üldsegi mitte lugupeetud amet. Ka tänapäeval me kipume inimesi lahterdama, neid ühiskonna redelil madalamale või kõrgemale pulgale seadma. Aga see on ainult meie arvamine. Jumal võib meid näha ja hinnata hoopis teistmoodi, hoopis teiste kriteeriumite järgi. Jumala juures ei ole hierarhiaredelit. Tema ees me oleme asetatud kõik ühele tasapinnale ja sellel tasapinnal ta kõneleb meie kõikidega ühtviisi läbi evangeeliumi sõnumi - Teile on täna sündinud Taaveti linnas Päästja, kes on Issand Kristus (Lk.2:12).

Nende Luuka evangeeliumi sõnadega soovin teie kõigil ilusat rõõmsat jõuluaega ja õnnistatud uut aastat, et me ikka üksteist oskaksime tähele panna.