II veerandi alguses olid meie majas Kullamaa kooli algklassi lapsed oma õpetajatega. Toimus muinasjutuöö. Külla oli tulnud jutuvestja Piret Päär koos rahvamuusikuga.

Lapsed said ka esimesed kogemused joogast. Lapsed ööbisid majas ja hommikul sõitsid bussiga kooli. 22. oktoobril tunnustati Haapsalu kultuurikeskuses sädeinimesi, kelleks sel aastal on tähelepanuväärsed vabatahtlikud. Teiste hulgast tunnustati meie poolt üles seatud kandidaati Ain Liventali. Ain on kauaaegne Liivi piirkonna ajaloo ja kultuuripärandi jäädvustaja ja ajaloomaterjalide säilitamisele kaasaaitaja. On organiseerinud muinsuskaitseobjektidele tähised, uurinud Kullamaa kalmistut ja restaureerinud raudriste. On koostanud Ense küla Kihmu talu kroonikaraamatu (koos V.Liventaliga). Aitäh Sulle Ain!

Koos on käinud meisterdamisring Klara juhendamisel. Naturaalsetest materjalidest põnevaid loomi võib näha I korruse fuajees. Saali avapidu ja jõuluhetk toimus teisel advendil rahvarohkelt.

Meid oli tervitama tulnud Sipa naisansambel Cantare Ülle Tammearu juhendamisel. Sekka luuletusi Virdzinjalt. Oma meenutusi Liiviga seoses rääkis Loit Lepalaan. Kuna lumega on nagu on, siis meenutasime eelmise aasta lumerohket talve slaidiprogrammi vahendusel. Täname selle eest Vellot!

Aitäh kõigile, kes oma nõuga ja jõuga on maja aidanud korda teha.

Soovime kõigile ilusaid valgeid jõule ja kõike head uuel aastal!