Ettekuulutatud ajal astusid rahva ette meie oma valla laulu- ja tantsulapsed. Laulustuudio Vikerkaar oranýide ja siniste rühma mudilased esinesid siira rõõmuga ja küllap tundsid tsipake ka siirast esinemisärevust. Publik võttis kõik tänuga vastu. Järgnesid tervitused nendelt, kes olid pidusse palutud, ohtrasti häid soove ja sooje sõnu öeldi pererahvale.

Uhti pikki aastaid armetus olukorras olnud kõrtsihoone on lõpuks uuele elule aidatud, inimesed tunnevad ennast siin koduselt, eriliselt, hästi. Hoones on põnev, üllatusi leidub igal sammul, ükskõik, kui tihti seal käia. Siin saab tegutseda just nii palju, kui parasjagu sobib ja huvi jagub, keegi millekski ei sunni, aga õhkkond on selline, et endal tekib tahe askeldada, õppida, katsetada, süüvida.

Aitäh teile, Kai Paks ja Lembit Arus, nähtud vaeva ja taastatud külastuskeskuse eest!

Jõulueelseks ajaks olid endises kõrtsimajas kõik õppimisajad juba reserveeritud, uuel aastal tegutseb avatud ateljee endise hooga, maja on avatud iga päev kell 10.00-18.00, aga erinevatesse töörühmadesse õppima asumiseks tuleb siiski eelnevalt registreeruda. Pikem ja põhjalikum teave kõrtsirahva tegevuskavadest saab lehelugejateni toodud järgmises „Olevikus".

Sujuvalt askeldusterohkeid ettevõtmisi sulle, Uhti Avatud Ateljee!