Oktoobris käis meie eakatel külas Sille Varblane, kellega koos õpiti tervisepäeva raames valmistama mitmesuguseid tervislikke toite: võileivakatted, kaks erinevat põhirooga, magustoit ja maitsev kook, mille põhikomponentideks olid juurviljad.

Koos lastega õppisime leivanädala raames valmistama erinevaid võileibasid, nii soolaseid kui magusaid. Lastele meeldib väga köögis toimetada ja pärast omavalmistatud toitu maitsta.

Oktoobri lõpus toimus meil juba traditsiooniline mälumänguõhtu, mis ei saaks toimuda ilma alati toreda ja abivalmis Kai Oidermaata. Tänu temale on olemas huvitavad küsimusteblokid. Seekord tundusid Kaile enesele küsimused küllaltki rasked, kuid osavõtjad said nendega tublisti hakkama. Nullringe pole kunagi olnud. Eriti tahaks seekord tänada meie küla noori poisse, kes moodustasid üritusel osalemiseks oma võistkonna. Kevadeks lubas Kai osavõtjate soovil jälle uued küsimused valmis otsida.

Reedel, 11. novembril tähistasime koos mardikostüümides laste, vanemate ja vanavanematega isadepäeva.

Lapsed valisid ürituse lõpuks endi hulgast välja kõige toredamate kostüümidega osavõtjad. Kuna iga laps oli riietumiseks leidnud omamoodi huvitava lahenduse, sai enamus neist ka pisikese magusa meene. Külamaja perenaine Ilme oli just eelmisel nädalavahetusel õppinud August Pulsti õpitoas erinevaid pärimuslikke laste laulu- ja tantsumänge ja nii oligi selle isadepäeva teemaks ühised laulu- ja tantsumängud. Lastele meeldis väga koos vanemate ja vanavanematega laulda ning ringmänge mängida.

Meenutasime ka kõikide kohalolijatega põnevaid seiklusi, mis on toimunud koos vanematega. Kõikidel oli tore kuulata teiste poolt jutustatud huvitavaid lugusid.

Kuna tähistasime ühtlasi ka mardipäeva, siis lõpetasime seekordse ürituse mardipäraselt pudru söömisega ning mardiemal ja mardiisal oli kõikidele osavõtjatele ka mardikomm tasku pista.

Hästi tore on korraldada üritusi ja ringe läbi viia, kui neis ikka osaletakse.  Aitäh kõikidele osavõtjatele!