Kingikotti sai soetada ehteid, keraamikat, lastele mänguasju ja veel muudki huvita­vat. Näpuosavatele oli müügil lõnga. Li­saks veel kohalikku käsitööd nii meie naistelt kui Rannu kooli lastelt.

Järgmisel päeval ehk siis 15. detsembril oli rahvamaja väikeses saalis jõulukont­sert. Üles astusid Rannu Rahvamaja laste­koor ja Rõngu Laulustuudio. Rannu laste­koori tüdrukud ja dirigent Astra Volkov veetsid aasta tagasi oma jõulud Rootsi reisilaeval, kus nad andsid kaks kontserti. Tingimuseks oli, et koor peab olema kõr­gel tasemel (Rannu lastekoor sai ülevaa­tusel esimese kategooria) ja ettekandele tulevad kontserdid ei tohi omavahel kat­tuda. Seega tuli ära õppida palju erinevaid laule. Sellel aastal soovisid nad oma suu­re töö vilju pakkuda ka kodupublikule. Aga et tüdrukute laulule lisaks kostaks ka poiste laulu, siis kutsusime esinema Rõn­gu Laulustuudio poisid ja nende juhenda­ja Erle Mägi. Oma jõulupeo pidasid Rannu rahvamajas Tartumaa Piimatootjate Ühistu ja Elva Tarbijate Ühistu. Tulemas on veel Rannu Juustutööstuse jõulupidu.

20. detsembril on tulemas veel meie muusikaklassi ja laulustuudio jõulukont­sert.

21. detsembril on aga Rannu kooli jõulu­pidu. Aastalõpupidu toimub Rannu rahvamajas

29. detsembril algusega kell 19.00. Oma parimad palad toovad publiku ette rahva­maja isetegevuslased. Jalakeerutuseks paneb pillid häälde ansambel K.O.I. Aas­talõpupeo glamuuri pakub tantsutrupp Glamour Pärnust. Seniks ilusat jõuluaega ja lumeootust! Kohtumiseni 29. detsembril! Liis Jaamets