Mööduv aasta on olnud üsnagi teguderohke meie taidlejatele. Esinemiste puudumiste üle kurta ei saa ja mõnikord on tulnud mitmete ettevõtmiste kokkulangemise tõttu ka esinemistest ära öelda. Meie Kedruse tantsurühm on leidnud endale koostööpartneri Pärnu linna pensionäride ühenduse segaansambli näol. Kevadel andsime ühiskontserdi Pärnus, nädal tagasi käisid pärnakad meie kuusetulede süütamise kontserdil. Uuel aastal ootab meid uus reis Pärnusse, kus pensionäride ühenduse vastvalminud majas jällegi ühise kontserdi anname. Sõpru pole kunagi küllalt, sestap asume uuel aastal läbirääkimisi pidama Lihula Kultuurimaja eakatega. Kui ikka asjast asja saab, siis on ju hea vastastikku külas käia.

Toredat koostööd teiste võimlemis-ja tantsurühmadega teevad ka Maret Mägi rühmad ning suuresti tänu sellele on ka lastel end võimalik teistele näidata ja teistelt õppida.

Jään lootma, et koostöö ja sõprus saavad järgmise aasta märgusõnadeks meie kõigi jaoks. Selge on see, et üksinda ei tee midagi ja nagu ma ennist ütlesin, pole sõpru kunagi küllalt.

Ilusat jõuluaega, lõbusat aastavahetust ja kõikide soovide täitumist uuel aastal!