Mis me siis teha oleme jõudnud? Me oleme tähistanud koos lasteaiaga sügise sünnipäeva oma uuel mängu- ja spordiväljakul. Küll on tore, et see meil nüüd olemas on!

Õpetajate päeval olid meil lausa kolm uut õpetajat: Ako, Kristiina ja Mia, kes andsid eesti keelt, kunstiõpetust ja matemaatikat.

Esimese vaheaja viimasel päeval käisime meie raamatukogus külas. Raamatukogutädi Liia rääkis meile raamatutest ja luges ka paar põnevat juttu ette. Pärast seda hakkasime kohe palju rohkem lugema ja me oleme kõik kuuekesi raamatukogu lugejateks registreeritud. Õpetaja ei jõua neid ringe meie raamatu-ussile klassiseinal juurde pannagi!:)

Novembris pidasime isadepäeva koos lasteaiaga meie klubis. Nii vahva, et isad ka kaasa lõid meie tegemistes! Tore oli koos nendega võistelda ja tegutseda!

Veel käisime külas Seljametsa LAK-il, kus kohtusime ka Vihtra LAK-i õpilaste ja õpetajatega. Koos pidasime maha ühe mõnusalt sportliku päeva.

Sellel sügisel käime ka Tootsi ujulas ujumas. Meil on seal nii vahva treener, kes koos meiega basseini tuleb ja seal meid aitab-õpetab.

Praegu meil rohkem meelde ei tule ..., aga küll kirjutame teinekord jälle. Seniks kohtumiseni!