Tagasiside külastajatelt oli väga positiivne, usun, et keegi ei lahkunud tol õhtul kontserdilt ükskõiksena. Vaatamata meie valla kasinast publikust oli esinejaid vaatama tuldud lausa kaugemaltki kui Pärnumaa, sest kes korra käinud neid kuulamas, kipubki oma südamekillukese maha jätma.

Lisame siinkohal ka mõned külastajate mõtted.

- väga meeldiv intiimses õhkkonnas toimunud kontsert.
Muusikud pugesid publiku hinge oma maalähedase jutu ja suurepäraste lauludega. Kaks kuud hiljem tasuvad meenutamist veel kastanimunad, mis kasvanud Lavassaare kaunitel kastanitel ja korjatud enne kontserti, mõnusad krõbedad kaerahelbeküpsised, mille all laud oli lookas ja koduaia õunad, mida sai vaikselt krõmpsutada. Aitähh Tiinale ja Lavassaare Vallavalitusele, et sain ühel sügispäeval peale pikka töönädalat sellise kena elamuse! (K.K)

- meie, kohalkäinud vanemad inimesed jäime küll kontserdiga väga rahule. Nii sõbraliku ja heatahtliku suhtumisega esinemist pole kunagi Lavassaares kohanud. Esinemine oli super nii Sadama poolt kui ka pillimehe poolt (L.G)

- Meile jättis kontsert unustamatu mulje ja saime sellest erilise elamuse. Suutsime hetkeks unustada argimured ja nautida midagi väga ennekogematut. Esineja side publikuga oli soe. Oleme väga rahul,et saime osa sellest ilusast õhtust! (M.M, R.M, A.P). - Laikre ja Sadama koostöö oli kõrvale mõnus kuulata. Laikre üllatas oma oskustega, Lavassaares ei ole sellisel tasemel mängijat ennem käinud (H.L).

Loodan, et ei tee liiga neile, kes tol õhtul kohal olid ja ütlen kõigi nimel: kui vajate positiivset ja hingelist elamust - minge Sadamat kuulama, ükskõik, kellega ta koos esineb, tulemus on ikka hea.