Kuna on jõulude aeg, ei puudunud kingituste seast ka väike kommipakk. Ilusate papude ja sokkidega pidasid lapsi meeles Marta-klubi liikmed. Peolistele esinesid Krõlli lasteaia Päikesekiirte rühma lapsed, kes olid ise esimesed Lusikapeole kutsutud ühinenud Saarde vallas 2005. aasta jõulukuul. Pärast vallavanema tervitussõnu ja lasteaialaste etteastet ootas kohvilaud isuäratava tordiga.

Kutsutuid kogunes hoolimata külmast ja vihmasest ilmast kohale terve saalitäis. Päevakangelased olid igati viksid ja viisakad, suuremad lapsed uudistasid ümbrust, kõige pisemad magasid ja kellest uni peo lõpuks võitu sai, lahkusidki peolt magades.

Lõppeval aastal sündis Saarde vallas 36 beebit, neist 12 tüdrukut ja 24 poissi, artikli kirjutamise ajaks on lisandunud veel kaks beebipreilit. Soovime palju õnne vastsetele vallakodanikele ja nende vanematele ning kohtumiseni 2012. aasta Lusikapeol!

Kui võrrelda tänavust aastat eelmise, 2010. aastaga, siis mullusega võrreldes sündis 11 beebit vähem. Et meie ilus ja armas traditsioon ikka jätkuda saaks, siis ootame endiselt, et toonekured meie valda aktiivselt külastaksid.