Koosviibimine algas põgusate ettekannetega rahvamaja väikeses saalis. Avasõnad lausus Leili Mäeots, kes tutvustas seltsi tegemisi. Klubi eestvedamisel tegutseb eakate laulu- ja tantsuring ning lisaks isetegevusele korraldatakse ka muid huvitavaid ettevõtmisi. Tehakse mitmesugust käsitööd, kodanikumajas kootakse vaipu ja käiakse koos käsitööringis. Umbes aastajagu on kogutud mälestusi möödunud aegadest, kogutud materjal on talletatud ja võimaldab edaspidi seda kõigile tutvustada.

Igasuvised ekskursioonid on viinud eakaid ja nendega koos ka teisi huvilisi Eestimaa eri nurkadesse. Väljakujunenud traditsioonid on aidanud elu põnevaks ja sisukaks muuta. Asta Suurkivi ja Violete Haljand meenutasid seltsi algusaastaid ja tolleaegseid ettevõtmisi. Klubi aktiivsuse võtmeks on ikkagi inimesed. Õhtu jätkuski tänusõnadega eestvedajatele, abistajatele ja ringijuhtidele.

Vallavanem Jarno Laur tänas tervitussõnavõtus klubiliikmeid eri põlvkondade vahelise silla ehitamise eest. Ta oli veendunud, et sõna eakad pole selle seltskonna puhul kõige õigem termin, sest ollakse nii nooruslikud ja aktiivsed, ning nimetas austusega seltsi liikmeid seeniorideks. Tiit Tuuleveskil oli majandi juhatuse poolt üle anda tšekk 500 euro väärtuses.

Väätsa kool ja lasteaed tänasid klubi suure-pärase koostöö eest väikeste kingituste ja südamlike ette-astetega. Perearst andis üle kotitäie vitamiine.

Tervitused ja etteasted jätkusid suures saalis, kus sai nautida väga mitmekülgset esinemisprogrammi ja tantsida hilisõhtuni ansambli Elumees saatel.