Sarjaga on liituma oodatud kõik suuremad ja väiksemad spordisõbrad, kes soovivad oma tervise heaks panustada. Iga osaleja saab endale soetada isikliku SI-kaardi, millega on võimalik tervisespordi üritustel osaledes isiklikku arvestust pidada oma osaluskordade kohta. Lisaks on võimalik osaleda võistkonniti- siis peetakse ka arvestust võistkonna tulemuste kohta ning koos sportimine on kindlasti toredam kõigile osavõtjatele.

Igal spordipäevakul on väljas SI-jaam, millel saab oma isikliku kaardiga osaluskorra registreerida. Pole vahet, kas suusatatakse, joostakse, harrastatakse kepikõndi vms- oluline on, et aktiivne liikumine toimuks vähemalt 30 minutit. Osaluskonto suurenemist saab jälgida www.werro.ee/sport. Samal veebiaadressil on olemas ka Võrumaa Mängude kalender, kus lisaks Missos toimuvatele spordipäevakutele on võimalik leida ka teistes valdades toimuvaid üritusi.

Sarja kokkuvõttes tunnustatakse parimaid ja loositakse välja suurel hulgal sportlikke auhindu.

Misso vallas hakkavad spordipäevakud toimuma igal teisipäeval, neljapäeval ja laupäeval. Need on päevad kui saab sportida nii õues (nt jooksu ja kõnniradadel nagu Kimalase ring, või Pulli järve tervisespordirada) kui ka osaleda Rahvamajas toimuvatel treeningutel (vt. rahvamaja graafik) ning kasutada jõusaali. Esialgu hakkab SI-jaam olema väljas Rahvamaja juures, kuid hiljem võib jaama kohata külaseltside juures ja muudes kohtades, kus spordiga tegeletakse.  Jaama liikumise kohta antakse infot jooksvalt.

Isikliku SI-kaarti küsi rahvamajast. Ühe kaardi hind on 1,6 eurot ning sellega on võimalik sportida 5 aastat.

Tervistavate kohtumisteni!

Rohkem infot: http://vs.cma.ee/