Aktiivselt oleme osalenud maakonna seeriavõistluse etappidel, kus tavaliselt on mängimas 40 lauatennisisti. Oma vanuseklassis on Jaan Lepp saavutanud II ja III koha, naisveteranidest (N +55) on Malle Miilmann saavutanud kaks esikohta ja Iris Rajasaare ühe esimese ja kaks teist kohta. Kõikidest etappidest on osa võtnud Vahur Männa ja Toivo Kadakas.

Rapla maakonna individuaalkarikavõistlustel olid Jaan Lepp III ja Väino Rajasaare 5., naistest oli Malle Miilmann 4.

Traditsiooniline omavaheline jõuluturniir toimus 18. detsembril. Mehi kogunes seitse ja võisteldi turniirisüsteemis, kus iga mees mängis kuus mängu. Imetlust väärib meie Juhan Villido, kes ei tundnud mingit aukartust endast tunduvalt nooremate ees ja andis neile vägeva lahingu. Võistluse võitis Jaan Lepp, alistades teiseks tulnud Väino Rajasaare 3 : 2. III koha matšis võitis Anatoli Riippinen Vahur Männa 3 : 0, järgnesid Toivo Kadakas, Dmitri Šerstjuk ja Juhan Villido.

Pärast põhivõistlust toimus üllatusvõistlus tänavate meespaaridele. Võitis Staadioni tn (Riipinen - Šerstjuk) Rahu (Lepp - Kadakas) ja Põllu tn (Rajasaare - Männa) ees, kusjuures kõik kohtumised lõppesid tulemusega 3 : 2!

Samal õhtupoolikul toimus koosviibimine „Aino juures", kus jõululaua ääres autasustati võitjaid, lahendati Anatoli koostatud viktoriiniküsimusi (tulemuseks sõbralik viik kahe võistkonna vahel), räägiti lõbusaid lugusid, lauldi ja keerutati pisut jalgagi. Siinkohal suur tänu Ainole ja Endlile maitsva ning mitmekesise jõululaua eest!

See ettevõtmine kinnitas veel kord lauatenniserahva ühtekuuluvust ja annab lootust meie ühisettevõtmiste õnnestumisele tulevikus. Häid pühi ja edukat uut aastat!