Kokku laekus maavalitsusse möödunud aastal 33 taotlust, millest toetati 25 etendust. Keskmine toetussumma kohtadel oli 245,85 eur. Väljasõidu transporditoetuse keskmine summa oli 257,37 eur.

Kõige aktiivsemad toetuse taotlejad olid pärit Raasiku ning Kose vallast, järgnesid Loksa ja Viimsi. Ühel korra said toetust: Saue linn, Kernu, Nissi, Maardu linn, Saku ja Keila linn.

Populaarsemad teatrid olid möödunud aastal: Rakvere Teatrimaja, Kuressaare Linnateater ning Pärnu Teater Endla, järgnesid Eesti Nuku- ja Noorsooteater ning Miksteater. Ühel korral külastati teatreid Ugala, Vanemuine, Viljandi Laste- ja Noorteteater Reky, MTÜ Banaanikala ning teater Kohvris.

Kokku eraldas kultuuriministeerium aastaks 2011 programmi jaoks 16 420 eurot, mis võimaldas teatritel anda maapiirkondades 270 väljasõiduetendust. Lisaks sellele toetati 191 lastegrupi sõitu teatritesse, mille abil on teatrit külastanud ligikaudu 7000 nooremat vaatajat.

Programmi „Teater Maale“ abil hüvitab ministeerium teatritele väljaspool statsionaari antud etenduste jaoks tehtud lisakulud, mis võimaldab hoida piletihinnad külastajatele taskukohasena. Laste- ja noorteetenduste puhul on eesmärk hoida piletihind kuni 2 eurot. Lisaks saavad omavalitsused taotleda toetust peamiselt kooliõpilaste või ka lasteaialaste sõiduks teatritesse kohapeale.