Meie peamiseks spordialaks on korvpall ja känguru hüppab hästi kõrgele ning kaugele. Pealegi ilus ja suur loom ka. Otsustavaks nimevalikul sai ka asjaolu, et loomade nimesid oli klubidel erinevaid, kuid ükski ei olnud nii sobiv korvpallile kui Känguru.

Meie esimene aasta kulges rohkem rahvaspordi nime all. Hästi populaarsed olid jüriöö jooks tõrvikutega, vastlapäeva liulaskmised ja suvised jalgrattamatkad. Käisime kooli võimlas peredega palli mängimas. Tegevuse algusaastatel tegutses ka naiste korvpallivõistkond. Sai käidud isegi Eesti spordiklubide vahelistel võistlustel... Kuid tegemist oli pigem "koduperenaiste seltskonnaga" ja saime proffide käest sugeda. Tänaseks on naiste korvpall suikunud. Algusaastate ühe meeste võistkonna (Vastse- Kuuste) kõrvale on tekkinud nooremate mängijate võistkond (Känguru).

2005. aastal algasid korvpalli miniturniirid poistele, aga juba siis oli raske leida võrdseid vastaseid. Ühed on liiga tugevad, teised jälle nõrgad. Igal aastal on klubi osalenud Põlva maakondlikel suve- ja talispordimängudel. 2006. aastal hakkasime poiste võistkonnaga osalema Eesti meistrivõistlustel korvpallis ja 2008. aastast ka tüdrukute võistkonnaga.

10 aasta jooksul on tegutsetud nii talvel kui suvel alates vastlapäeva tähistamisest kuni laste spordilaagrini


2007. aastast oleme lastega suvel spordilaagris trenni teinud, palju ujunud ja kõvasti jooksnud. Talviti käisime Mesikamäel suusatamas ja kelgutamas. Iga suvi osaleme erinevatel tänavakorvpalli etappidel Tartus, Pärnus, Räpinas, Kanepis ja mujal.

Oma 10. sünnipäeva tähistame sportlikult 27. jaanuaril Vastse-Kuuste kooli võimlas - mängime korvpalli ja võistleme korvi tabamises kõikvõimalikest kohtadest. Algus kell 17.