Olen Vastse-Kuuste Kooli uus inglise keele õpetaja, kes hakkab tunde andma 4.-9. klassile. Olen ka ise sammunud Vastse-Kuuste Kooli rada mööda. Lõpetasin 2005. aastal. Siit suundusin kõigepealt Tartu Mart Reiniku Gümnaasiumisse, sealt edasi Tartu Ülikooli Õpetajate Seminari õppima klassiõpetaja ja põhikooli inglise keele õpetaja eriala. Üritan olla alati parajal määral energiline, särav ja positiivne. Kindlasti sisendan ka enda õpilastele, et negatiivsusega ei saavuta siin ilmas kuigi palju. Ootan juba põnevusega oma esimesi tunde ja tarkuste jagamist. Kindlasti mõtleme koos õpilastega välja ka väga palju huvitavat, mida teha väljaspool tunde seoses antud ainega. Muudame õppimise huvitavaks ja meeldivaks. ÕPPIDA ON TORE!

Teie Triinu Lihtsa
____________________________

Alustan Vastse- Kuuste Koolis tööd bioloogia- ja keemiaõpetajana. Olen pedagoogina töötanud 29 aastat, viimased 12 aastat Ahja Keskkoolis. Mul on hea meel, et saan lisatööd, sest Ahja Keskkool on muutumas põhikooliks ja minu koormus on vähenenud peaaegu poole võrra. Mulle meeldib noortega töötada ja oma ainet õpetada. Iseloomult olen rahulik, mõistev, paindlik ja positiivse ellusuhtumisega. Mul on kaks täiskasvanud last ja üks imearmas 1,5aastane lapselaps. Loodan kohtuda teie koolis rõõmsate, särasilmsete ja õpihimuliste noortega.

Heli Sinipalu
____________________________

Mina olen Olga. Elan Tartus ja töötan Vana-Kuuste ning Vastse-Kuuste koolides vene keele õpetajana. Lõpetasin Tartu Ülikooli 2007. aastal.

Mulle meeldib kogu aeg areneda ja õppida. Tunnen huvi lugemise ja joonistamise vastu.

Oma vaba aja pühendan perele. Õppeaasta jooksul on mul aega vähe, kuid suvevaheajal reisin palju oma perega.

Loodan, et töö Vastse-Kuuste koolis toob minu ellu uusi põnevaid inimesi, teadmisi ja oskusi.

Olga Smaljan-Krjohhova
_____________________________

Olen lõpetanud Tartu Ülikoolis bakalaureuseastmes keskkonnatehnoloogia eriala ning alanud aastal lõpetan magistriõppes geograafia eriala. Geograafia oli minu lemmikaineks juba põhikoolis, kus õpetaja muutis tunnid põnevaks erinevate näidete abil ja aitas luua seoseid maailma mitmekülgsete tahkude vahel. Eriti südamelähedaseks on mulle turismi ja erinevate maade ning rahvastega seonduvad teemad. Siit ka üks põhjus, miks õppisin ühe aasta Saksamaal Trieri ülikoolis. Loodusõpetust ja geograafiat õppida ning õpetada on huvitav, sest tänapäeva avatud maailmas on võimalik koolis saadud teadmisi Maal leiduvast oma silmaga näha. Tunne, et see kõik on päriselt olemas ja reaalne, aitab hoomata asjade tegelikku olemust. Soovin enda kogemuste ja näidete abil muuta ka tunnid huvitavaks.

Soovin kõigile Vastse-Kuuste Kooli õpilastele ja kolleegidele edukat ning üllatusterohket alanud aastat!

Ingrid Grigorjeva
5.-6. klassi loodusõpetuse ning 7.-9. klassi geograafia õpetaja