Ja siis tulidki suure aplausi saatel lavale lasteaia lapsed koos lauluõpetajaga. Nad esitasid mitu ilusat laulu ja vastasid kasvataja küsimustele. Lapsed olid vahvad! Pärast neid esines Krootuse naisansambel Viska Viit, kes rõõmustas meid peo jooksul nii tuntud kui ka uuemate lauludega mitu korda.

Perenaiste poolt laudadele toodud jõuluroogade nautimise vahele said peolised kuulata kandlemees Jüri Männi pillimängu ning kaasa elada naisteks maskeerunud naljameeste juttudele, tantsudele ja trikkidele. Sai tublisti naerda. Kõik esinejad said suure aplausi.

Siis tuli jõuluvana. Ta küsis salme, laule, nalju ja kinkis esinejatele helkurid. Lõpuks esines veel kandlemees paljude tuntud lugudega, mida saime kaasa laulda - tegime seda suure rõõmuga. Tuju oli kõigil hea.

Kanarbiku klubist osales üheksa liiget. Palju tänu kõigile korraldajatele ja esinejatele, kes tegid seda kõike meie heaks! Ilusa ja hea kingituse tegi vald üle 80-aastastele pensionäridele, tuues ka sel aastal meile suure jõulupaki maitsvate roogadega koju kätte. Meie klubist said jõulupaki kuus liiget. Palju tänu valla, kooli ja kultuurimaja töötajatele nägusate kaartide ning ilusate jõulusalmide saatmise eest! Meie klubi tänab kõiki heategijaid ja soovib neile ilusat ning rõõmurohket alanud aastat! Olge terved!

Isiklikult tänan neid, kes mulle ravimeid on toonud, mind jõulude ajal külastasid ja õnnitlesid! Tänu ka taevataadile soojade ilmade eest! On vähem kütmist ja pole lume rookimist! Klubi rahvaga kohtumiseni jaanuaris!