7. detsembril kogunes rahvamajja ligi 30 1.- 6. klassi noort, et joonistada oma kingisoov jõuluvanale. Kes soovis uut arvutit, mp3e, suuski, kelku - kingisoove sai joonistatud nii palju, et loota jääb, et jõuluvana kõik need soovid ka täitis.

Samuti oli kõigil huvilistel võimalus viltida, viltimist viis läbi Kaari-Johanna Lehis. Siinkohal suured tänud jõulumemmele, kes laste tuju üleval hoidis ja Kaarile, kes meile sel korral viltimist õpetas! Samal õhtul toimus veel muusikastuudio jõulukontsert ning tunnustati tublimaid pilliõpilasi. Rahvamajas toimus detsembrikuule omaselt jõululaat. 14. detsembril toimus rahvamajas pensionäride jõulupidu. Valla eakatele esinesid oma kaunite jõulunumbritega valla taidlejad. Tantsuks mängis „Helisev horoskoop".

Valla jõulupeol oli sel aastal külalisi üle kahesaja. Eeskava täitsid sel jõulupeol meie head sõbrad Palupera vallast, kes esitlesid rahvale hea huumoriga vürtsitatud estraadikava. Estraadikavas astusid üles ka meie valla külateatri „Rõngu

väike(n)õelad" näitlejad. Pidu kulges rahulikult ning jalga sai keerutada ansambli „Quvalda" saatel.

Selliselt see aasta lõpp rahvamajas kulges. Jaanuarikuu toob endaga kaasa draakoniaasta peo ning veebruaris ootame kõiki Võrtsjärve mängudele, mänge korraldab sellel aastal Rõngu vald ja mängud toimuvad Tartumaa tervisespordikeskuses 3. ja 4. veebruaril.