„Lapsed võtsid laval toimuvast naerdes osa ja elasid väga kaasa. Päris väikestele oli etendus pisut pikk, aga nad olid ilusti lõpuni," kiitis rahvamaja juhataja Tiina Kuusik. „Lapsi oli saalis meeldivalt palju, mõni üksik pakisaaja oli ainult puudu. Pärast etendust tuli jõuluvana ja iga laps sai luuletust lugedes või lauldes oma kommipaki," kõneles Kuusik.

Rahvamaja juhataja sõnul mängis REKY teater nende majas esmakordselt. „Ma kutsusin ja nad tulid väga hea meelega," lausus ta.

Mudilaste jõulupidu jäigi kevadeni Kaarli rahvamajas viimaseks kultuuriürituseks, sest aprillikuu keskpaigani on maja remondis. Juhataja selgitas, et remondi käigus rekonstrueeritakse mõlemad saalid ja lava. Projekti PRIA-le kirjutas MTÜ Kaarli Naisselts, tööd teeb E.R.O. Ehitus OÜ. Viimati oli remont majas 2006. aastal, mil remonditi riietusruumid ja WC-d.

„Ringide tegevused toimuvad remondi ajal teise korruse ruumides, midagi ära ei jää. Kui kõik hästi läheb, siis avapidu toimub maikuus," on Tiina Kuusik optimistlik.